Klesarstvo Gulija


''Klesarstvo – Gulija'' je mali obiteljski obrt nastao 1976 godine. Izuzetno smo ponosni našom dugogodišnjom tradicijom i zahvaljujemo svim našim klijentima na ukazanom povjerenju.

Osnovna djelatnost je izrada i montaža nadgrobnih spomenika te izrada i opločavanje kazeta za urne , a koje su vidljive iz niza izgrađenih spomenika i kazeta. Neke modele možete pogledati u galeriji slika.

Radimo sa širokim asortimanom visokokvalitetnih materijala za izradu.

U ponudi imamo raznovrsne boje i nijanse granita i mramora. Kako su godine prolazile, mijenjali su se i trendovi, a mi smo uvijek težili biti u korak sa vremenom i nudili svojim korisnicima moderan dizajn i kvalitetan proizvod. Danas obuhvaćamo velik spektar djelatnosti : od izrade grobnica , pa sve do uređenja objekata (klupčica, stepeništa, marmeta) i interijera.

Neke od zanimljivijih usluga koje vam nudimo zasigurno su : grobnica i kamenih figura, nadgrobnih spomenika, spomen ploča, izrada malih kamenih stolova, radnih ploča za kuhinju, uređenje objekata (vanjskih fasada), unutarnjih zidova, uređenje kupaonica (umivaonici, kade)..

Ukoliko se u gore navedenim referencama ne nalazi Vaša željena usluga, sa zadovoljstvom ćemo saslušati Vaše potrebe te ih nastojati sprovesti u djelo. Naše proizvode Vam dostavljamo na Vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku, i to diljem Hrvatske.

Nadamo se da će te i Vi biti naš zadovoljni klijent našeg širokog asortimana koje vam nudimo. Neke od proizvoda pogledajte u našoj iscrpnoj galeriji, jer zadovoljni klijent je naša najbolja reklama.